Call center: 021.310.47.96 / 021.310.47.94 / 021.310.47.93

   Cos

CINE SUNTEM
 
despre
INSPIRED BY THE BLUE
 

BLUE OFFICE este furnizorul tau de birotica si papetarie. Livram gratuit oriunde in tara produsele dorite, oferindu-va solutia completa pentru biroul dvs.

BLUE OFFICE - suntem o echipa  de profesionisti cu o experienta de peste 16 ani in domeniul biroticii  si papetariei si ne dorim,  prin intermediul acestui portal, sa va simplificam si sa va eficientizam activitatile suport din cadrul organizatiei.

Va punem la dispozitie peste 6000 de produse de birotica, papetarie, consumabile si echipamente IT, curatenie, protocol si mobilier, livrate complet, la timp si unde doriti, oriunde in tara,  oferindu-va astfel solutia completa de care aveti nevoie pentru o zi reusita si usoara la birou.

Experienta din domeniu, pachetul de produse si servicii  complet si variat  va  ofera garantia ca ati facut cea mai buna alegere.

Misiunea noastra este  sa construim parteneriate pe termen lung cu dumneavoastra – clientii nostri, asigurandu-va de toata implicarea si grija fata de nevoile si cerintele dumneavoastra.

Contactati consultantii BLUE OFFICE pentru a va convinge de profesionalismul nostru.

Echipa noastra de consultanti  este  la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie in momentul in care iti alegi produsele necesare biroului tau.

Experienta, profesionalismul si permanenta orientare catre nevoile clientilor, ne recomanda ca partener de incredere  ce-si respecta promisiunile si angajamentele luate.


Va oferim eficienta, calitate, acces la o gama variata de produse si servicii, promptitudine, simplitate, personal  dedicat ,  livrare completa si corecta,  mai  simplu echipa  BLUE OFFICE.

DE CE NOI

Comercializam produse ale unor producatori renumiti la nivel mondial si garantam pentru calitatea acestora
Echipa noastra are o experienta de peste 15 ani in papetarie si birotica
Consultantii nostri sunt la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi solutii concrete de crestere a productivitatii
Am dezvoltat parteneriate solide cu clientii in lunga noastra activitate in domeniul papetariei si biroticii, in primul rand, datorita filozofiei noastre centrate pe ideea de a creste impreuna cu clientii si partenerii.

SOCIAL MEDIA
blue office
Profesionisti cu o experienta de peste 16 ani in domeniul biroticii si papetariei

   
CONTACT RAPID
informatiiStr. Tutunari, nr.15, sector 5, Bucuresti
      Punct de lucru: Sos. de Centura 5-6 Chiajna, Ilfov

informatii021.310.47.82

informatii sales@blueoffice.ro

informatii021.310.47.97
© Copyrights 2016 BLUE OFFICE. Toate drepturile rezervate.